Opotrebovaný hydromenič automatickej prevodovky? Takto ho vymeníte za najlepšiu cenu

Máte automatickú prevodovku s hydromeničom a pociťujete, že v poslednom čase nefunguje správne? Pri rozbehoch trhá, vydáva zvláštne zvuky a keď pustíte brzdu, príliš dlho jej trvá, kým sa auto rozbehne? S veľkou pravdepodobnosťou ide o opotrebovaný hydromenič.

Máte automatickú prevodovku s hydromeničom a pociťujete, že v poslednom čase nefunguje správne? Pri rozbehoch trhá, vydáva zvláštne zvuky a keď pustíte brzdu, príliš dlho jej trvá, kým sa auto rozbehne? S veľkou pravdepodobnosťou ide o opotrebovaný hydromenič. Táto súčiastka má za úlohu prenášať krútiaci moment z motora na prevodovku. Jej výmena môže byť drahá, no pokiaľ sa rozhodnete pre repas, ušetriť dokážete stovky eur.

PREČO VYUŽIŤ REPAS HYDROMENIČA?

Medzi najčastejšie poruchy hydromeniča patria opotrebované lopatky čerpadlového alebo turbínového kolesa a vôľa v ložisku. Toto všetko sú problémy, ktoré sa dajú opraviť. Teda, keď hydromenič vo vašom aute prestane správne fungovať, nemusíte ho hneď meniť za úplne nový originálny diel. Oprava alebo kúpa repasovaného hydromeniča vám ušetrí veľa peňazí a pritom získate diel, ktorý je plne funkčný a vydrží vám dlho spoľahlivo slúžiť.

POZOR NA KVALITU

Na trhu nájdete veľa firiem, ktoré ponúkajú repasované hydromeniče automatických prevodoviek alebo vykonávajú opravy poškodených hydromeničov. Avšak, nie všetky sú opravené kvalitne. Môže sa vám tak ľahko stať, že do svojho auta namontujete repasovaný hydromenič a po pár týždňoch alebo mesiacoch sa opäť začnú objavovať problémy. Pri výbere repasovaných dielov si preto v prvom rade všímajte kvalitu a záruku.

ŠPIČKOVÁ KVALITA ZA SKVELÚ CENU

V Repascentrum máme s repasovaním hydromeničov bohaté skúsenosti. Naši experti každý hydromenič detailne skontrolujú, nájdu všetky opotrebované miesta a zabezpečia profesionálnu opravu v súlade s prísnymi požiadavkami. Repasované hydromeniče následne podrobujeme záťažovým skúškam, aby sme mali istotu, že fungujú 100 % správne. Každý repasovaný hydromenič ponúkame so zárukou a môžete sa spoľahnúť, že vám bude dlho bezproblémovo slúžiť.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December

Nové registrovanie účtu