Repas turbodúchadiel: Prečo sa oplatí aj vám?

Turbo je dnes neoddeliteľnou súčasťou väčšiny naftových a benzínových motorov. Pri jazdení sa jeho komponenty prirodzene opotrebúvajú, v dôsledku čoho ho treba po odjazdení určitého počtu kilometrov vymeniť alebo opraviť. Niektoré turbá majú životnosť viac ako 300 000 km, iné odídu už pri 150 000 km.

Turbo je dnes neoddeliteľnou súčasťou väčšiny naftových a benzínových motorov. Pri jazdení sa jeho komponenty prirodzene opotrebúvajú, v dôsledku čoho ho treba po odjazdení určitého počtu kilometrov vymeniť alebo opraviť. Niektoré turbá majú životnosť viac ako 300 000 km, iné odídu už pri 150 000 km. Keď turbo vo vašom aute prestane fungovať správne, máte dve možnosti – buď si kúpite originálny náhradný diel, alebo sa rozhodnete pre repasované turbodúchadlo. Pozrite sa, aké výhody prináša repas turbodúchadiel.

NIŽŠIA CENA

Repasované turbá sú spravidla lacnejšie ako originálne. Pritom však fungujú na 100 %, takže z hľadiska spoľahlivosti a funkčnosti o nič neprichádzate. V Repascentrum ponúkame široký výber turbodúchadiel pre osobné autá, ale aj nákladné vozidlá a pracovné stroje. V porovnaní s originálnym dielom priamo od výrobcu dokážete ušetriť aj niekoľko stoviek eur.

REPAS TURBODÚCHADIEL A ZÁRUKA KVALITY

Repas turbodúchadiel nie je len o výmene poškodeného komponentu na pôvodnom turbe. Keď sa k nám dostane turbo na repas, v prvom rade ho detailne skontrolujeme, aby sme odhalili všetky nedostatky. Ďalším krokom je profesionálna oprava alebo výmena opotrebovaných súčastí. Používame kvalitné diely a osvedčené technologické postupy, vďaka ktorým garantujeme špičkovú kvalitu a dlhú životnosť. Nasleduje testovanie turbodúchadla, pri ktorom sledujeme viacero parametrov, aby sme mali istotu, že funguje ako nové. Súčasťou repasu turbodúchadla je aj jeho nastavenie, aby zodpovedalo požiadavkám a parametrom výrobcu. Teda, keď turbo následne inštalujete do vášho vozidla, máte istotu, že bude podávať svoj plný výkon. Na repasované turbá z našej ponuky dostanete aj záruku.

VYBERTE SI REPASOVANÉ TURBO PRE VAŠE VOZIDLO

Hľadáte aj vy turbodúchadlo na vaše auto za výhodnú cenu? Zavítajte do našej širokej ponuky repasovaných dielov a vyberte si turbo, ktoré vám bude dlho spoľahlivo slúžiť.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December

Nové registrovanie účtu