Prestáva vám fungovať servoriadenie? Vyberte si nové alebo repasované za výhodnú cenu

Servoriadenie je kľúčovou súčasťou mechanizmu riadenia kolies. Jeho hlavnou úlohou je znižovať silu potrebnú na otáčanie volantom. Existuje viacero typov servoriadenia – elektrické, elektro-hydraulické alebo hydraulické. Napriek tomu, že servoriadenie má spravidla dlhú životnosť, skôr či neskôr sa opotrebuje a prestane fungovať správne.

Servoriadenie je kľúčovou súčasťou mechanizmu riadenia kolies. Jeho hlavnou úlohou je znižovať silu potrebnú na otáčanie volantom. Existuje viacero typov servoriadenia – elektrické, elektro-hydraulické alebo hydraulické. Napriek tomu, že servoriadenie má spravidla dlhú životnosť, skôr či neskôr sa opotrebuje a prestane fungovať správne. Medzi typické prejavy opotrebovaného serva patrí zvláštny zvuk pri otáčaní volantom a nízky posilňovací účinok.

REPAS SERVORIADENIA VÁM UŠETRÍ PENIAZE

Súčasťou systému riadenia moderných automobilov je okrem samotného servoriadenia aj prevodovka riadenia a hrebeň riadenia. Celý tento mechanizmus riadenia musí spĺňať prísne bezpečnostné požiadavky a na jeho komponenty sú kladené vysoké nároky. Preto je výmena riadenia na aute obvykle pomerne drahou záležitosťou. Z tohto dôvodu sa dnes stáva čoraz populárnejším repas servoriadenia. V Repascentrum sa venujeme profesionálnemu repasovaniu servoriadení a predaju už repasovaných servoriadení. Oprava servoriadenia vám dokáže ušetriť aj niekoľko stoviek eur v porovnaní s kúpou nového originálneho dielu. Repasované servo prechádza najprísnejšími testami kvality a funkčnosti, takže máte istotu, že bude fungovať ako nové a nebudete musieť

tak skoro riešiť jeho ďalšiu opravu alebo výmenu. Dlhú životnosť garantujeme tiež písomnou zárukou.

RIADENIA NA RÔZNE DRUHY VOZIDIEL

V našej ponuke nájdete repasované, ale aj nové servoriadenia pre osobné, nákladné vozidlá a pracovné stroje. Každý repasovaný diel v našej ponuke bol dôkladne otestovaný a prešiel detailnou kontrolou. Väčšinu servoriadení držíme skladom, takže po zadaní objednávky vám servo z našej ponuky príde do 1 – 3 dní. Nemusíte sa tak obávať, že vaše vozidlo bude dlho nepojazdné kvôli čakaniu na dodanie dielu.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December

Nové registrovanie účtu