Oprava vzduchového podvozku vás nemusí stáť celý majetok: Využite profesionálny repas a ušetrite

Vzduchový podvozok je skvelý v tom, že zabezpečuje veľmi plavnú a pohodlnú jazdu, aj keď idete so svojím autom po rozbitých cestách. Jeho veľkou výhodou je tiež možnosť jednoduchého nastavovania svetlej výšky vozidla. Ako to už ale pri podvozkových komponentoch býva, postupne sa opotrebúva a jedného dňa si vyžiada servis, ktorý nie je zrovna najlacnejší. Pokiaľ však viete, ako na to, nemusí vás vôbec zruinovať.

Vzduchový podvozok je skvelý v tom, že zabezpečuje veľmi plavnú a pohodlnú jazdu, aj keď idete so svojím autom po rozbitých cestách. Jeho veľkou výhodou je tiež možnosť jednoduchého nastavovania svetlej výšky vozidla. Ako to už ale pri podvozkových komponentoch býva, postupne sa opotrebúva a jedného dňa si vyžiada servis, ktorý nie je zrovna najlacnejší. Pokiaľ však viete, ako na to, nemusí vás vôbec zruinovať. Prečo sa oplatí využiť repas vzduchového podvozka alebo kúpiť repasované diely?

VZDUCHOVÝ PODVOZOK A JEHO NAJČASTEJŠIE PORUCHY

Vzduchový podvozok tvoria vzduchové vankúše alebo mechy, tlmiče a kompresor. Vzduchové vankúše po určitom čase a počte najazdených kilometrov postupne strácajú tesnosť a začne z nich unikať vzduch, v dôsledku čoho auto nie je schopné udržiavať svetlú výšku a stráca svoje optimálne jazdné vlastnosti. Aj opotrebovaný alebo poškodený kompresor sa prejavuje neschopnosťou udržiavať svetlú výšku, pričom auto zvyčajne zobrazí na prístrojovom paneli chybovú hlášku. To, že vzduchový podvozok už nefunguje správne, pocítite aj pri jazde. Napríklad, na zvláštnom húpaní sa karosérie pri prejazde nerovností.

REPAS VZDUCHOVÝCH PODVOZKOV

Nové originálne vzduchové mechy, tlmiče, vankúše či kompresory zvyčajne stoja stovky, neraz aj tisícky eur. Servis vzduchového podvozka preto dokáže dosť potrápiť vašu peňaženku. Ak chcete kvalitné diely, ktoré vám vydržia dlho slúžiť, no zároveň by ste neradi obetovali na opravu vášho auta všetky úspory, ideálnym riešením môžu byť repasované diely. V Repascentrum sa postaráme o profesionálny repas mechov, vankúšov, tlmičov či kompresorov vášho vzduchového podvozka. Pokiaľ potrebujete nové diely ihneď a nechcete si dávať opravovať vaše pôvodné, stačí zavítať do nášho e-shopu a vybrať si zo širokej

ponuky komponentov, ktoré máme dostupné skladom a doručíme ich už do 1 – 3 dní od objednania.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December

Nové registrovanie účtu